AUTOŠKOLA RETROVIZOR
Sveta Mati Slobode - Jarun 1, Zagreb
Radno vrijeme: 10:00 - 20:00h
INFORMACIJE: 01/3831209 099/5222333 091/5378350Autoškola RETROVIZOR, Zagreb Ispis

 AKCIJA!  LJETNI POPUST!    Autoškola RETROVIZOR,Zagreb    AKCIJA!  LJETNI POPUST!

Auto škola "Retrovizor" nalazi se u Zagrebu, na Trešnjevci, na adresi Jarun 1 u poslovnim prostorima crkve Sveta Mati Slobode  te od 2001. godine uspješno osposobljava buduće vozače.

Naši polaznici dolaze s područja koje obuhvaća dio grada Zagreb zapad  i to gradsku četvrt Trešnjevka jug, odnosno kvartove Jarun, Vrbani, Prečko, Srednjaci, Knežija, Gredice, a dolaze i iz susjednih kvartova Rudeš, Špansko, Malešnica, Voltino, Ljubljanica...

Uvažavajući činjenicu da se u Zagrebu i okolici nalazi velik broj autoškola te da se pojavljuje pitanje izbora «prave autoškole» koja će, osim Vašim potrebama i željama, odgovarati i europskom standardu obuke vozača, želimo Vam pomoći pri nalaženju odgovora na to važno pitanje.

 

ZAŠTO ODABRATI AUTOŠKOLU  "RETROVIZOR"?

 • MULTIMEDIJALNA NASTAVA - praćenje nastave uz pomoć računala, korištenje najnovijih priručnka i pripremnih testova,  testovi za vježbanje kod kuće - nema dodatnih plaćanja. Obuka iz vožnje uz korištenje satelitske navigacije (GPS). Dođite i pogledajte našu učionicu i naša vozila -  veselimo se Vašem dolasku!
   
 • VISOKO STRUČNI DJELATNICI- obuku vrše stručni djelatnici s dugogodišnjim iskustvom rada u autoškoli. Naši rezultati najbolje govore o nama - ali, nemojte nam vjerovati na riječ jer svatko za sebe može reći da je najbolji - provjerite relevantne statističke podatke u HAK-u pa onda odlučite o izboru autoškole. I, dođite, upoznajte nas...
 • PREDISPITNE  PROVJERE  ZNANJA - prije pristupanja ispitima iz Prometnih propisa i Upravljanja vozilom Vaše će znanje provjeriti stručni voditelj autoškole, kako biste što spremniji pristupili ispitu.
 • TERMINI PREDAVANJA PRILAGOĐENI POLAZNICIMA - predavanja se održavaju u terminima prilagođenim polaznicima - prije podneposlije podne. Naš pristup svakom pojedinom polazniku sasvim je individualiziran - kod predavanja i u praktičnoj nastavi obuka se prilagođava Vama!
 • DANI OTVORENIH VRATAdođite i upoznajte našeg predavača i instruktore, poslušajte predavanje, prolistajte priručnike, razgledajte naša vozila za obuku...Veselimo se Vašem dolasku!
   
 • POVOLJNE CIJENE i PLAĆANJE NA RATE - prilagodili smo naše cijene i načine plaćanja te omogućili najpovoljnije oblike obročnog plaćanja školarine putem naših uplatnica, kreditnih i debitnih kartica do 12 rata te potrošačkim kreditom do 60 rata... Uz  najniže cijene uspijevamo održavati  istu cijenu školarine za sve načine plaćanja,  uveli smo i mogućnost beskamatne obročne otplate putem kartica. Dođite u naš ured na dogovor i po detaljnije informacije...
 • LJETNI POPUST NA GOTOVINSKE NAČINE PLAĆANJA - uključili smo se u turističku sezonu - snizili smo cijene školarine za B kategoriju pa nudimo svim hrvatskim građanima da preko ljeta dođu u Zagreb i uz puno manji trošak steknu vozačku dozvolu... Dok ćemo mi iz ovog dijela Hrvatske ići u Split, Korčulu, Zadar, Pulu, Osijek uživati u moru, prekrasnoj prirodi i kulturnim spomenicima dotle će ljudi iz Dalmacije, Istre, Slavonije moći u Zagrebu završiti autoškolu umjesto za 6.500 kuna kolika je cijena u njihovom gradu, za samo 4.900 kuna, i još se okupati na Jarunu, penjati se na Medvednicu i posjetiti brojne muzeje i galerije. Eto, razvijamo turizam i još građanima osiguravamo uštedu od 1.600 kuna! Zato hvala svima koji su to omogućili!
 • PRIJAVU NA TEČAJ PRVE POMOĆI OBAVLJA AUTOŠKOLA - svu administraciju oko prijavljivanja Crvenom križu na tečaj Prve pomoći obavlja autoškola besplatno, odnosno ne naplaćuju se nikakvi dodatni administrativni troškovi!   
 • VAŽNO! OBAVIJEST O PROMJENI ROKA VAŽENJA LIJEČNIČKOG UVJERENJA KOD IZDAVANJA VOZAČKE DOZVOLE  - Dana 14. siječnja 2019. stupio je na snagu Pravilnik o vozačkim dozvolama (NN 2/19), kojim se propisuje da prilikom izdavanja vozačke dozvole temeljem položenog vozačkog ispita uz zahtjev za izdavanje vozačke dozvole prilaže se uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za upravljanje vozilima koje ne smije biti starije od 15 mjeseci (do sada 6 mjeseci) 

 NOVI TEČAJ  počinje     8.7.2019.

Iskoristite LJETNI POPUST i upišite se!

***************************************************************************************************************************************

Pogledajte gdje se nalazimo, našu učionicu i  kućnog ljubimca - i Vaši su dobrodošli, dođite, čekamo Vas!

a 2013 - dsc 7275   uciona_01 učionica
uciona_04   uciona_05 prilaz_skoli_04

Autoškola  Retrovizor - Vaša  škola za cijeli život  koja Vas uči  vozačkom bontonu  i ...

prva,  možda  jedina,  dog  friendly  autoškola

take-it-easy